Ліза Боярська оголосила збір грошей на лікування зірки фільмів “Место встречи изменить нельзя” і “Убойная сила”

2 роки тому, в серпні 2018 року, артист радянських і російських фільмів повертався зі зйомок в Санкт-Петербурзі в Москву. На вокзалі перед дорогою він пішов щось купити ...

Його знайшли біля магазину з проломленою головою. Від цієї травми актор Євген Леонов-Гладишев не може оговтатися досі. Злочинці так і не знайдені.

Ми його пам’ятаємо з багатьох ролей. Найперша – коротка, але запам’яталася глядачам – це Вася Векшин у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна».

Євген Леонов-Гладишев у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»
Євген Леонов-Гладишев у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»

Знімався він і в «Сибіріаді», і в романтичній комедії «Не хочу одружитися!». А найбільше заповнився роллю майора Шишкіна в телесеріалі «Убойная сила». Його вираз «Єдрьон-батон» став крилатою фразою.

Євген Леонов-Гладишев в серіалі «Убойная сила»
Євген Леонов-Гладишев в серіалі «Убойная сила»

Після травми актор впав у кому, у нього стався ще й інсульт. Рідним і близьким вдалося підняти його на ноги, Євген вже розмовляє і сам ходить. Але йому потрібні ще кілька курсів реабілітації, а сім’я свої можливості вичерпала.

Зібрати гроші зголосилася актриса Ліза Боярська, вона на своїй сторінці виставила прохання про допомогу. Виявилося, що багато хто навіть не знали про таку біду з актором. Зараз частина суми вже зібрана і скоро Євген пройде ще один рятівний курс.

 

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.