Батько Жанни Фріске надав докази неприйнятного відношення Шепелэва до вмираючої дружині: “Ти страшна, товста, ти нікому не потрібна, ти все одно скоро здохнеш”

Володимир Борисович розповів, що про грубе поводження чоловіка своєї дочки він дізнався вже занадто пізно.

Більше 5-ти років минуло з дня смерті популярної співачки Жанни Фріске, а скандали і розбирання не вщухають, а все обростають новими подробицями.

Журналісти видання «Собеседник» повідомили про новий виток ворожнечі між Дмитром Шепелєвим і батьками Жанни, і тепер мова не йде про війну за онука Гліба. А про те, наскільки бридко поводився Шепелєв по відношенню до вмираючої цивільної дружиніи.

Жанна ходила до церкви, поки могла

Батько Жанни Володимир Фріске повідомив, що буквально недавно він дізнався, наскільки непорядно і некрасиво Дмитро обходився з хворою дочкою, яку привезли додому незадовго до смерті.

Володимир Фріске і Дмитро Шепелєв

Він її називав страшною, говорив їй в очі «кому ти така потрібна», кричав, що «ти скоро здохнеш», не дозволяв навіть побачити сина.

Жанна незадовго до смерті

Після того, як лікарі сказали, що зовнішність співачки вже не відновиться, а шанси на одужання практично нульові, Шепелєв кілька днів навіть не заходив до неї, не пускав сина, а потім забрав Платона і полетів на відпочинок до Болгарії. Через два дні Жанни не стало.

Жанна в останній тиждень життя вже осліпла

Не з’явився він і на прощанні з коханою через два дні в «Крокус Сіті Холі», а прийшов лише на похорон, але швидко пішов.

Прощання з Жанною Фріске
Похорон Жанни Фріске

А тепер батько Жанни сказав, що він не знав, як Дмитро ображав її в останні дні. Але про це знали його дружина, а також її подруги Ольга Орлова та Лєра Кудрявцева, і ще Влад Лісовець. Більш того, зараз в його розпорядженні є запис на диктофоні мобільного телефону, де записано, як Шепелєв кричав на Жанну. Батько збирається це надати суду.