Харламов показав, як працює мовою – все кругом почервоніли, а Асмус точно пошкодувала про розлучення

Мережа кипить: не до кінця розведеного Гаріка Харламова жорстко осоромили за вульгарну роль - фільм "Гусар" обіцяє бути веселим.

На своїй сторінці в Інстаграмі Гарік Харламов поділився кадрами зі зйомок нового комедійного серіалу “Гусар”. Його прем’єра відбулася 5 жовтня на каналі ТНТ.

Незважаючи на зоряний склад і немаленький бюджет, судячи з відгуків в Мережі, перші серії розчарували глядачів. Сюжет чимось нагадує улюблену комедію “Іван Васильович змінює професію – звичайний гусар, такий як в самих вульгарних анекдотах, потрапляє з 1812 року в майбутнє. І кожна серія – якась його пригода в сучасному світі.

гусар Харламов
Гусар Харламов

Здавалося б можна очікувати іскрометного гумору в стилі Камеді клаб в його кращі часи, але все зводиться до примітивних жартів і вульгарної поведінки.

І цей відеоролик тому підтвердження – Харламов в образі гусара сидить за столом і слухає пісню (групи Bee Gees, хто не знає) і раптом язиком робить непристойні рухи. Як пишуть коментатори, стало гидко. Ось тільки деякі висловлювання про нову роботу гумориста.

 "" ""

Люди вже давно говорять, що Харламов хворий на зіркову хворобу – він вважає, що публіка зобов’язана сміятися над кожним його жартом, незалежно від змісту, тому і скотився до банального кривляння і вульгарщини.

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.