Всі жінки ловеласа і одночасно блюстителя моралі Микити Михалкова

Серед знаменитих ловеласів почесне місце займає кінорежисер і громадський діяч Микита Михалков - в його житті завжди було багато жінок і яскравих почуттів, що надихають на створення його фільмів. Перерахувати всі його романи буде складно, але досить згадати найгучніші. Хто залишився в серці Михалкова назавжди, а хто не затримався надовго в його житті? Пора дізнатися!

Анастасія Вертинська

Молодий і талановитий Микита став центром уваги буквально з першого курсу – але насолоджувався дівочим увагою всього кілька років, поки серйозно не закохався. А серце його вкрала чарівна Анастасія Вертинська, головна зірка «Червоних вітрил». За її симпатію боровся не один театрал, але залицяння Михалкова не залишили актрису байдужою, і вона вибрала саме його.

Юні Микита Михалков і Анастасія Вертинська
Юні Микита Михалков і Анастасія Вертинська

У шлюбі народився первісток обох коханих, хлопчик Степан. Але вже через рік спільного життя експресивні характери дали про себе знати, і подружжя змогло абияк ужитися всього п’ять років. Михалков намагався «одомашнити» непокірну Вертинську, а вона ревнувала режисера, поки вони не прийняли рішення розлучитися. Згодом обидва погодилися, що так було і правда краще – тим більше, дружні відносини вдалося зберегти.

Тетяна Соловйова

Незабаром після розставання Микита Сергійович познайомився з витонченою манекенницею Тетяною Соловйової – по ній сходили з розуму Слава Зайцев і половина Москви. Михалков не став винятком, але несподівано для всіх модель відповіла йому взаємністю. Вона кинула все: кар’єру, чоловіка, відрядження в Європу, стала зразковою дружиною, народила трьох дітей і навіть дочекалася чоловіка з армії. А режисер, тим часом, все більше занурювався в мистецтво і не так вже й багато часу присвячував вірною Тетяні.

Микита Михалков з Тетяною Соловйової в молодості
Микита Михалков з Тетяною Соловйової в молодості

Зараз їх союз майже відзначив золоте весілля, але вже багато років відносини між дружина формальні, майже робочі – вона терпить скандали і чутки навколо молодих коханок, він далі займається творчими пошуками, не залишаючи при цьому «зразковою» сім’ї.

Микита Михалков з дружиною зараз
Микита Михалков з дружиною зараз

Так само був «на стороні»?

Надія Рєпіна

На зйомках одного з фільмів в поле зору Михалкова потрапила чуттєва Надія Рєпіна – та роль важко їй давалася через недавнє розлучення з чоловіком, а режисер тільки і радий був «втішити». Спілкування переросло в романтичні зустрічі, про службовий роман не вщухали журналісти.

Надія Рєпіна
Надія Рєпіна

Тільки ось закінчився він раптово і без гучних інтриг – Микита Сергійович і Рєпіна розійшлися друзями.

Аліса Прізнякова

Наступною дівчиною, яку запримітив Михалков, стала юна Аліса Прізнякова. Вона в той час ще вчилася у ВДІКу на одному курсі з його дочкою: за іронією долі, саме Анна їх і познайомила. Майбутня актриса закохалася батька подруги і всіляко намагалася його спокусити, а Михалков вирішив не відкидати прихильницю.

Аліса Прізнякова
Аліса Прізнякова

Пристрасті тривали рік, поки пара зовсім втратила пильність і стала спокійно разом з’являтися на публіці – тут вже про інтрижку дізналася законна дружина. Скандал мало не закінчився розлученням, Михалков хотів піти до Аліси, але діти вмовили батьків помиритися – і режисер кинув Прізнякова.

Марія Лемешева

Через п’ять років він знову знайде собі пасію – на цей раз нею буде чарівна Марія Лемешева, журналістка і «остання любов» Михалкова. Дивина їхнього роману не могла не дивувати: Микита Сергійович одружений, Марія заміжня, але у них серйозні стосунки і в якийсь момент Лемешева навіть народила дочку.

Марія Лемешева і Микита Михалков
Марія Лемешева і Микита Михалков

Зрозуміло, дружина Міхалкова такою кричущою зухвалості не оцінила – та й сам режисер намагався неодноразово розлучитися, не давали тільки діти. Проте, Михалков серйозно допоміг Марії з кар’єрою: влаштував на Перший канал веде, пізніше перевів в російський філія престижного американського журналу «The Hollywood Reporter». Відносини між ними затухлі самі собою до 2018 року, і Микита Сергійович мовчки повернувся до офіційної сім’ї. Більше на дівчат на стороні не задивляється – все-таки пора няньчити онуків.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.