“Розпухла вся, на каталці і сильно втомлюється” – Анастасія Заворотнюк щодня спілкується з батюшкою

Анастасія Заворотнюк пропала з публічного доступу більше року тому. Зірка популярного серіалу «Моя прекрасна няня» лікується від онкології, яку їй діагностували ще влітку 2019 року.

Як і у Жанни Фріске, у Заворотнюк діагностували гліобластом, яку вважають найагресивнішою і важко виліковною пухлиною головного мозку.

Як тільки стало відомо про діагноз, актриса зникла з поля зору, а родичі перестали спілкуватися з пресою і заборонили комусь видавати інформацію про її стан.

Навіть всюдисущим папараці жодного разу не вдалося зробити хоч якесь фото Заворотнюк, хоча вона неодноразово з дому їздила на лікування в різні лікарні, лікувалася і в Німеччині, і в США. Вона пройшла 4 повні курси хіміотерапії і експериментальне лікування в США, імовірно препаратом нового покоління Кейтруда. По поверненню звідти в московські клініки Заворотнюк більше не лягала, але два рази побувала на обстеженні в ЦБК, про це проговорився персонал лікарні.

Будинок Анастасії Заворотнюк
Будинок Анастасії Заворотнюк

Зараз Анастасія вдома, очевидно, що лікування не дало результату і вона проводить з родиною останні дні. Гліобластома дуже важко піддається лікуванню – тільки 1% хворих, у яких виявили пухлину на початкових стадіях, живуть довше 5-ти років, 5% – близько 1,5 року.

Сусіди кажуть, що практично кожен день до неї приїжджає лікар – вони вже впізнають його автомобіль, кілька разів приїжджала швидка, можливо, їй вже колють знеболювальні препарати, як Фріске. Анастасію здалеку помічали на прогулянці в саду – її возять на каталці, обличчя сильно розпухле, сіре, на голові хустка.

 ""

Екс-реквізитор МХТ імені Чехова Світлана Веселова каже, що Анастасія в повній свідомості про свій стан, але у неї проблеми з мовою, зором і координацією рухів.

Музичний продюсер Олеся Сазикіна, подруга Заворотнюк, заявила, що Анастасія щодня розмовляє з батюшкою по телефону, кілька разів рідні її привозили до місцевого храму.

Ті, хто працював на знімальному майданчику “Моєї прекрасної няні”, розповіли, що вже тоді у неї щодня були сильні головні болі, аж до втрати свідомості. Можливо, це були перші прояви пухлини.

 "Анастасія

Стало також відомо, що Анастасія погасила всі свої борги кредиту, а це майже півмільйона доларів плюс пені і штрафи.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.