Реальная история из жизни: В 50 лет я осталась одна у разбитого корыта

Ми отримали лист від передплатниці нашого сайту і вирішили опублікувати її історію.

Моя історія невесела і зовсім без «хеппі енду». Я вирішила поділитися нею, щоб інші жінки не робили таких помилок як я.

Мене звуть Марина, мені скоро виповниться 50 років. Після школи вступила до педагогічного, але так і дня в школі не пропрацювала.

На 4-му курсі захопила мене любов, заміж вийшла відразу після закінчення вузу.

Мої батьки нам на весілля подарували двокімнатну квартиру в новобудові, без ремонту. Ми були щасливі! Ремонт робили вже своїми силами.

Чоловік на той час уже працював, мав хорошу зарплату і сказав – сиди вдома, господарюй, дітей народжуй. Я якраз і завагітніла донькою Оленькою.

А подаровану моїми батьками квартиру оформили на чоловіка, він сказав – так простіше і дешевше в оформленні. Я, наївна і закохана, була з усім згодна – ми ж збиралися жити разом до глибокої старості і померти в один день.

Потім чоловік отримав у спадок від своїх батьків однушку, ми її стали здавати в оренду.

Через 7 років у нас народилася ще одна донька – Маша. На роботу чоловік мене не пускав, щоб займалася господарством і дітьми.

Він розкрутив власну фірму, доходи зросли.

Мої батьки віддали нам свою земельну ділянку і чоловік загорівся бажанням побудувати власний будинок. 4 роки йшло будівництво, потім ми продали квартиру, подаровану моїми батьками, чоловік умовив мене взяти кредит на своє ім’я, за ці гроші ми добудували особняк і перебралися туди. Будинок і ділянка чоловік також оформив на себе.

Ми щасливо жили в новому будинку 12 років. Я всі сили вклала в оформлення інтер’єрів, своїми руками робила оригінальні розписи, вітражі, щоб було красиво і затишно. Посадила сад, зробила розкішні квітники, а всі овочі були зі свого городу.

Старша дочка вийшла заміж і поїхала на інший кінець країни, молодша вже вчилася в медичному на третьому курсі.

І в один нещасливий день до доньки в гості прийшла її інститутська подруга. Вона загравала з чоловіком, а той був задоволений увагою юної красуні.

Закінчилося це тим, що чоловік подав на розлучення, відразу ж одружився на цій подрузі. Мене з дому виселив в ту однокімнатну квартиру, яка дісталася від його батьків. При розподілі майна суд не врахував ніякі мої доводи про те, що в будівництво будинку були вкладені кошти від продажу квартири, подарованої моїми батьками, і ділянка теж від них. У мене, як виявилося, немає ніяких прав на спільно нажите майно, так як я ніколи не працювала. У чоловіка був дорогий відомий адвокат, а у мене – практично ніякого захисту. У мене навіть відібрали той автомобіль, який чоловік мені подарував на 45-річчя, але оформив теж на себе.

Зараз в будинку, побудованому і облаштованому мною, не менш, ніж чоловіком, живе ця дівчина, яка прийшла на все готове, вона їздить на моїй машині і дивиться на мене як на порожнє місце.

Дочка спочатку була проти одруження батька на своїй ровесниці, але потім змирилася – він платить за її навчання і повністю утримує. А у мене нічого немає.

За фахом в школу мене в 50 років і без стажу ніхто брати не захотів, знайшла роботу в страховій компанії на мінімальну зарплату.

Ось такий підсумок мого життя, яке я присвятила чоловікові, дітям і сімейному гніздечку …

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.