Дівчина з 600 татуюваннями по всьому тілу зафарбувала малюнки тональним кремом: результат не сподобався коханому (ФОТО)

Дівчина з Австралії вирішила згадати, як вона раніше виглядала без татуювань.

Її звуть Ембер Люк, і за 10 років вона зробила 600 татуювань на своєму тілі, обличчі і навіть на очах. Щоб згадати, як вона виглядала раніше, 25-річна дівчина попросила подругу замаскувати її малюнки на обличчі і шиї за допомогою спеціального тонального засобу.

 ""

У результаті дівчина повеселила себе, адже зовсім не впізнала своє відображення у дзеркалі. А її хлопець сказав, що йому не сподобався такий сюрприз.

 "" ""

Крім цього, Ембер захоплюється не тільки тату. Австралійка збільшила груди, губи, зробила пірсинг і тунелі у вухах. «Краса» обійшлася недешево. Тільки на татуювання дівчина витратила 50 тисяч австралійських доларів.

Дівчина розповіла, що в підлітковому віці страждала від депресії. Вона в шістнадцять років так ненавиділа себе, що не хотіла виходити на вулицю. А ось татуювання допомогли їй впоратися зі стресом.

Так девушка выглядела раньше
Так дівчина виглядала раніше

До слова, психологи вважають, що за подібними модифікаціями зі своєю зовнішністю варто низька самооцінка, неприйняття себе і нелюбов до себе.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.