Молитва на 8 березня: читаєш один раз – працює цілий рік

8 березня - жіночий день. Не в сенсі жіночого свята, а в контексті жіночої енергетики, якою наділена 8 березня. Читаємо жіночу молитву.

Виняткова молитва на 8 березня:

“Господи, сьогодні, 8 березня, прошу тебе сили і благословення для мене, рабині твоєї.

Я прошу тебе накрити мене чарівним хусткою, який оберігає від хвороб тіла і душі, а також гріха зневіри без особливого приводу.

Господи, пошли мені душевної рівноваги, щоб жоден ворог, ніякий заздрик не міг вибити грунт з під моєї землі.

Я прошу удачі і добрих вісток для мене і моєї родини. Нехай мої діти будуть благословенні, нехай вони радують мене, але головне – радіють. Всім дітям своїм, навіть не самим слухняним і розпещеним, я бажаю всього найкращого. Все ваше життя буду говорити вам те, що ви заслуговуєте найкращого. Нехай мої діточки, у вас буде унікальна доля, я, мати, буду тінню, але втручатися не буду. Я буду страховкою, але не буду щохвилини страхувати.

Господи, прошу собі з розумінням ставитися до всіх моїх слабкостей. Я постараюся без пристрасті ставитися до буденного і радіти кожному дню, як святу.

Амінь”.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва на вівторок, яку потрібно читати щотижня

Нагадаємо, також є заговори на здоров’я і від семи бід, які бажано читати в обід. Що таке заговори? Їх придумали люди, саме тому їх прийнято вважати народними молитвами.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.