Молитви за інших людей, яким потрібна допомога. Читайте з вірою

Я молюся, щоб ті, хто в біді, пам'ятали Твій закон і Твою силу.

Притчі 27:17 і Приповістей 13:20

Дорогий Господь, я молюся, щоб Ти оточив Свій народ тими, хто принесе їм духовну, емоційну і навіть фізичну користь. Господи, я молю, щоб ті, хто не додає нічого хорошого у своє життя, були видалені.

Як залізо точить залізо, так одна людина точить інший. Батько, я молюся, щоб оточення, в якому вони знаходяться, загострювало їх, тому що товариш дурнів страждає від шкоди. Господи, нехай Твій божественний шлях подолає всі негативні відносини, амінь.

Псалом 118: 165

Господи, я дякую Тобі, бо я знаю, що саме Ти даєш людям великий світ. Нехай Твій світ оточує люблячих Твій закон. Я молюся, щоб ті, хто в біді, пам’ятали Твій закон і Твою силу.

Я заявляю, що ніщо не змушує їх спіткнутися, тому що Ви спостерігаєте за ними. Нехай Твій світ буде каменем, на який вони можуть спертися, і нехай Твоя любов буде тим, що їх упіймає, якщо вони впадуть, Амінь.

Матвія 11: 29-30

Господь, я молю, щоб Твій народ взяв на себе Твоє ярмо і спирався на Тебе, бо Ти лагідний і смиренний серцем. Господь в Тобі вони знайдуть спокій для своїх душ, і в Тобі у них буде вічний мир. Дякую Тобі, бо Твоє ярмо легке і Твоя ноша легка.

Я молюся, щоб ті, хто потребує підвищенні прямо зараз, вхопилися за Тебе і Твоє слово, амінь.

Івана 1: 2

Боже, я молюся, щоб Твій народ мав добре здоров’я і щоб всі в їх житті йшло добре. Господь, я молю, щоб їх душі також стали здоровими. Я дякую Тобі за те, що ти торкнувся їх життя і тримав їх так далеко.

Я заявляю, що Твоя доброта оточує їх до кінця їхніх днів. Батьку, будь ласка, доторкнися до їх життям так, щоб вони не могли заперечувати Твого присутності. Хай буде все добре, амінь.