Молитви в день батьківської суботи

Втрата когось, кого ви знаєте, є однією з найскладніших речей у житті. Ми розуміємо, що це дуже важкий час для вас. Господь слухає і почує ваші молитви.

Втрата кого – то, кого ви знаєте, є однією з найскладніших речей у житті. Ми розуміємо, що це дуже важкий час для вас. Господь слухає і почує ваші молитви. Ці потужні молитви потішать вас і вашу родину.

Молитва за померлих

Бог наш Батько,

Твоя сила приводить нас до народження,

Твоє провидіння спрямовує наше життя,

і за Твоїм велінням ми повертаємося в прах.

Господи, ті, хто вмирають, все ще живуть в Твоїй присутності,

їх життя змінюється, але не закінчується.

Я молюся з надією за мою сім’ю,

родичів і друзів,

і за всіх мертвих, відомих Тобі одному.

У місці з Христом,

Хто помер і тепер живе,

нехай вони будуть радіти в Твоєму царстві,

де всі наші сльози змиті.

Об’єднаймо нас знову в одну сім’ю,

співати Твою славу на віки віків.

Амінь.

О Боже, Котрий повелів нам шанувати наших батька і матір, май співчуття і і милість до душ мого батька і матері. Прости їм їхні гріхи і дай мені побачити їх в радості вічного сяйва. Через Христа, нашого Господа.

Амінь.

Нахили, Господи, ухо до наших молитов, в яких ми смиренно просимо Твоєї милості, щоб Ти помістив душу Твого слуги, яку Ти спонукав покинути цей світ, в область світу і світла і об’єднуйтеся в спілкуванні Святих Твоїх. Через Христа, нашого Господа,

Амінь.

Молитва про дружину і матір

Я приношу подяку вам, моя люба дружина, мати і бабуся і Всемогутньому Богу і довіряю вас своєму творцеві. Спочивай з миром в обіймах Господа, Який створив тебе з пороху земного.

Нехай Свята Марія, ангели і всі святі вітають вас зараз, коли ви пішли з цього життя. Нехай Христос, який був розп’ятий за вас, принесе вам свободу і мир. Нехай Христос, який помер за вас, впустить вас в свій райський сад. Нехай Христос, істинний Пастир, обійме вас як одну зі своєї пастви. Нехай він простить всі ваші гріхи і поставить вас в число вибраних.

Амінь

Молитва за батька

Мій світ Ісуса і Ангелів приносять Світ і Порятунок моєму батькові. Нехай земля йому буде пухом, знаючи, що його душа належить тільки Богу. Ні демон, ні диявол, ні злий дух не мають доступу до твого світу і порятунку. У нас все добре, тато відпочивай з миром. Ми любимо тебе і одного разу скоро побачимося в НЕБІ!

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.