4 добрих молитов про фінансовий прорив в цій важкій життя. Читайте з вірою в серці!

Архітектор Всесвіту, прошу Вашої допомоги в зміцненні фінансової безпеки моєї сім'ї. Я хочу побачити різке поліпшення в порівнянні з тим, як йдуть справи зараз.

У багатьох віршах відображені веління Бога, говорять Його дітям про благополуччя. Ось 4 хороших молитов про фінансовий прорив, які допоможуть надихнути та надихнути вас на шляху до успіху.

Молитва про різке поліпшення

Архітектор Всесвіту, прошу Вашої допомоги в зміцненні фінансової безпеки моєї сім’ї. Я хочу побачити різке поліпшення в порівнянні з тим, як йдуть справи зараз. Я хочу краще розпоряджатися фінансами для себе і своєї сім’ї.

Допоможіть мені дізнатися, що мені потрібно робити, щоб це відбулося. Я більше не хочу жити від зарплати до зарплати та в постійній залежності від боргів. Амінь.

Молитва про знання

Суверенний Господь, я з’являюся перед Тобою з приводу справи, яке Ти мені доручив. Я хотів би розвивати бізнес і робити його більш успішним, але відчуваю, що мені потрібно більше знань.

Прошу Тебе, Отче, подарувати мені успіх в навчанні, практиці та обговореннях з експертами в моїй області роботи. Будь ласка, розширите мої знання, щоб я міг домогтися успіху у своєму бізнесі. Амінь.

Молитва про винахідливість

Бог Перемоги, я шукаю способи розширювати та розвивати свій бізнес. В наші дні галузь настільки динамічна та інтуїтивно зрозуміла. Я не хочу відставати в цій гонитви, тому приходжу і прошу вашої допомоги.

Господь, я молюся, щоб Ти дав мені винахідливість, в якій я потребую, щоб розширюватися в нові області новими способами. Амінь.

Молитва про місцеперебування

Боже, мій охоронець обіцянок, у міру того, як я рухаюся вперед зі своїми планами щодо розширення і розвитку свого бізнесу, я бачу, що моє місце перебування не підтримуватиме цей ріст. Мені потрібно буде знайти новий будинок для свого бізнесу, тому я прошу ради, яку область Ви благословіть.

Господи, Ти знаєш, де мій досвід може найкращим чином задовольнити потреби громади. Будь ласка, приведи мене до Твого місця благословення. Амінь.