Молитви про милосердя і про очищення. Читайте душевно і з чистим серцем

Прости мене, Господь, і направ мої слова, думки та справи сьогодні, щоб я міг жити так, щоб прославляти Тебе.

Молитва про милосердя

Отець вічності, дякую Тобі за милосердя і прощення до свого народу, не дивлячись на те, що ми повстали проти тебе. Багато разів я відвертався від тебе, щоб спробувати управляти своїм життям. Я згрішив думками, словом і ділом, але ти більше мого гріха. Твоя любов більше, ніж мій бунт.

Ви сказали, що моя віра ніколи не буде осоромлена, якщо я довіряю вам. Прости мене, Господь, і направ мої слова, думки та справи сьогодні, щоб я міг жити так, щоб прославляти Тебе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва без осуду

Жалісливий Батько, дякую Тобі за те, що ти пробачив мені та подарувала мені вічне життя з надлишком. Ви сказали, що є Богом, який знищує мої злочини та більше не згадує про моїх гріхах. Коли мені нагадають про моїх минулих невдач, звільни мене від розпачу і сорому. Мій обов’язок був повністю оплачений Ісусом. Я вільний від осуду, від провини та від сорому. Дозволь мені перетворитися у твоє подобу через присутність твого Святого Духа, що живе в мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Очисть мене молитва

Вірний Батько, ти – Бог, який спокутує і рятує Свій народ. Коли мені стає соромно, допоможи мені поглянути на тебе. Ви сказали, що залагодити це питання – хоча мої гріхи як багрянець, вони будуть білі як сніг, хоча вони червоні як малинові, вони будуть як шерсть.

Нагадай мені, що я був очищений тобою, прокляття гріха більше не діє на мене. Хоча я спотикаюся, ви все одно прощаєте. Нехай моє життя буде наповнена хвалою тобі. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.