Молитви про прощення і про співчуття до інших людей. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, прости мене за біль, яку я заподіяв іншим людям. Мій обов'язок був повністю оплачений дорогоцінною кров'ю Ісуса. Прокляття гріха більше не тримає мене.

Молитва нерозділеного серця

Господи, дякую тобі за те, що ти моя сила і моя пісня, ти наповнюєш моє серце радістю. Я радію твоєму прощення і милості, яку ти виявляв до мене протягом всього мого життя. Будь ласка, поновіть моє серце і розум. Дайте мені нерозділене серце і помістіть в мені новий дух.

Прибери моє кам’яне серце і дай мені серце із плоті. Допоможіть мені наслідувати вам через роботу, що надихає  вашого Святого Духа, що живе в мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Допоможіть мені пробачити – молитва

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Ви сказали, що, коли я молюся, якщо я щось маю проти кого-небудь, я повинен пробачити їх, щоб ви простили мої гріхи та почули мою молитву. Господи, прости мені мої гріхи та допоможи мені пробачити тих, хто згрішив проти мене. Повідомити мене про будь-якого недоліку вибачення, який знаходиться в моєму серці, і дайте мені сили, які мені потрібні, щоб прощати.

Збільшуйте мою віру в те, що я можу прощати інших, так само як ви прощали мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Мій обов’язок оплачений – молитва

Отець вічності, прости мене за біль, яку я заподіяв іншим людям. Мій обов’язок був повністю оплачений дорогоцінною кров’ю Ісуса. Прокляття гріха більше не тримає мене. Той, кого Син звільняє, справді вільний. Допоможіть мені жити в цій свободі. Як я був прощений тобою, допоможи мені прощати інших. Можу я бути милостивим, бо ви були ласкаві до мене.

Можу я проявити співчуття до інших, так само як ви проявили співчуття до мене. Дозволь мені любити інших, так само як ти любив мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.