Молитви, щоб знайти роботу. Читайте з вірою в серці

Господи, я молюся, щоб Ти направив мене в іншу область роботи та допоміг мені отримати підготовку і кваліфікацію, які мені потрібні для цієї нової кар'єри.

Молитва про перепідготовку

Боже, моя робота закінчилася, і робота в цій області практично зайшла в глухий кут через зміни в галузі. Я розумію, що мені потрібно не тільки знайти нову роботу, а й змінити кар’єру. Я молюся, щоб Ти направив мене в іншу область роботи та допоміг мені отримати підготовку і кваліфікацію, які мені потрібні для цієї нової кар’єри. Амінь.

Молитва про створення резюме

Боже мій, я оновлюю своє резюме, і все так сильно змінилося з того часу, як я останній раз написав його, що я навіть не знаю, з чого почати. Будь ласка, допоможіть мені зрозуміти та зосередитися на тому, що шукають мої потенційні роботодавці, і підготуйте професійний і привабливий документ, який повною мірою продемонструє мої навички, досвід і досягнення. Допоможіть мені уникнути помилок і непотрібних формулювань, і я молюся, щоб моє резюме ефективно привело до співбесід та працевлаштування. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва про контакти

Небесний Отець, Ви знаєте, як важливо для мене в пошуку роботи мати хороші контакти для потенційних клієнтів і позитивні відгуки, які можна використовувати, коли я подаю заяву про приймання на роботу. Я молюся, щоб Ви допомогли мені ефективно налагодити ключові контакти, які я знаю у своїй області, а також щоб мої колишні колеги та керівники були раді надати мені рекомендації. Я молюся про прихильність в цій області. Амінь.

Молитва для поліпшення навичок і знань

Суверенний правитель, тепер, коли я безробітний і шукаю нову роботу, будь ласка, будь моїм вірним учителем в тому, що мені потрібно вивчити. Допоможіть мені освіжити навички, необхідні в моїй області, і дізнатися важливу інформацію про мою галузі, щоб я міг уявити себе експертом в цій галузі. Допоможіть мені прочитати та засвоїти ключові публікації в моїй області, щоб я міг уявити себе корисним активом і відмінником будь-яких співбесід, які у мене можуть бути. Амінь.