Молитва про допомогу при стресі. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, будь ласка, наповни мене Твоїм миром, який перевершує розуміння, і допоможи мені зняти стрес, який впливає на мій розум і дії

Молитва про стратегічне застосування

Стародавні днями, я молюся, щоб Ти дав мені чітке уявлення про те, як я приступаю до процесу подачі заяв на нову роботу тепер, коли я втратив свою посаду. Допоможіть мені зосередити свій час і увагу на підготовці професійних і відмінних додатків для відкриттів, які ідеально підходять. Допоможіть мені правильно скласти моє резюме та супровідний лист, і я молю, щоб Ви довели їх до відома тих, хто наймає. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва про впевненість

Боже, моя Фортеця, втратити роботу було все одно, що витягти килимок з-під мене. Я помічаю, що сумніваюся у своїх здібностях, сумніваюся у своїх діях і ставити собі питання, чи знайду коли-небудь задовільну роботу. Господи, будь ласка, зміцни мою впевненість, щоб у мене були сили, щоб продовжити. Нагадайте мені про все, що я можу запропонувати новому роботодавцю, і допоможіть мені чітко сформулювати це в заявках і на співбесідах. Амінь.

Молитва про допомогу при стресі

Бог Миру, будь ласка, наповни мене Твоїм миром, який перевершує розуміння, і допоможи мені зняти стрес, який впливає на мій розум і дії, поки я шукаю нову роботу. Будь ласка, мінімізуйте фінансові наслідки моєї втрати роботи та допоможіть мені зосередити свою увагу на Тебе, тому що тільки Ти – моя сила. Так панує в моєму серці та розумі мир Христовий. Амінь.