Молитва під час сумнівів і тривог. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, Ти тут, щоб підштовхнути мене, коли я чиню правильно, і Ти поруч, коли я збиваюся зі шляху, допомагаючи мені повернутися на правильний шлях.

Молитва настанови

Люблячий Батько, Ти – провісник усього небесного розуміння і Єдиний здатний провідник по шляхах, що ведуть до радості та самореалізації. Дай мені проникливість, щоб перевірити та виправити моє власне розуміння і відкинути всі непотрібні думки, які збивають мене з колії.

Зроби моє серце більш чутливим до Твоєї керівної руці, щоб я міг відчувати, розуміти та цінувати Твою роботу в моєму житті. Допоможи мені повністю підкоритися Твоєму керівництву, щоб мої шляхи завжди були прямими. Амінь.

Молитва про мудрість за часів сумнівів і тривог

Всемогутній Батько, Ти вірно даєш мудрість і розуміння кожного разу, коли мені потрібна допомога і керівництво. Допоможи мені згадати незліченну кількість разів, коли Ти вилив на мене благословення. Тіште мене думками про вашу вірною і люблячою турботи, щоб я міг позбавити свій розум і серце від сумнівів і тривог.

Допоможіть мені знайти мудрість у Твоїх вірних обіцянках. Нехай вони підбадьорюють мене, коли я шукаю і дотримуюся Твоєму напрямку і повністю зосереджую на життя, яку Ти бажаєш для мене мати. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Прославлення Бога молитвою про мій вибір

Славний, Ти гідний всілякої похвали. І Ти бажаєш, щоб я почитав Тебе не тільки в важливих сферах мого життя, але навіть в, здавалося б, тривіальних аспектах. Я знаю, що успіх в житті завжди буде корениться в Тобі, тому допоможи мені пам’ятати про це і постійно ставити Тебе в пріоритет в моєму житті.

Дай мені мудрість робити обережний вибір, маючи на увазі Тебе, і робити кроки та слідувати вказівкам, які шанують і прославляють Тебе. Амінь.

Перебування в Ньому молитва

Господь Бог, Ти завжди дбав про мене як про люблячого Отця. Ви викладаєте краще для мого життя. Ти тут, щоб підштовхнути мене, коли я чиню правильно, і ти поруч, коли я збиваюся зі шляху, допомагаючи мені повернутися на правильний шлях. Навчи мене, Господь, завжди бути уважним до Твоїм люблячим виправлень.

Допоможіть мені зрозуміти та пригадати мою потребу бути поруч з Вами. Допоможи мені знайти Тебе у Твоїй Святому Слові, щоб я міг знайти більше мудрості в житті, в рішеннях, які я приймаю, і на шляху, який я вибираю. Амінь.