3 кращих молитов подяки Господу. Читайте з вірою в серці

Ісус, Ти віддав Себе світові та зробив би це знову і знову, навіть якби тільки для того, щоб врятувати мене!

Багато церков і парафії беруть участь в поклонінні Богу. Це час відданості час присвячується мовчазної молитви та медитації. Ось деякі з кращих молитов для поклоніння, які можна використовувати.

Дорогий Бог, я дякую Тобі за те, що Ти послав Сина Твого, який взяв трохи хліба, благословив його і переломив, і сказав: “Візьми, це Моє тіло”. Твій Син теж взяв чашу і подякував. Він подав її Твоїм учням, які все пили з неї, кажучи: “Це Моя кров завіту, що за багатьох проливається”. Сьогодні, Господь, нас багато, ми прийшли подякувати та взяти участь в жертві, яку Ти приніс для нас, амінь.
Марка 14: 22-24

Так, по вірі вам буде!

Вічний Спаситель, Твій Син прийшов на цю землю, щоб бути хлібом життя! Дякую Тобі, Господь, тому що приходять до Тобі не будуть голодувати, а ті, хто вірують в Тебе, ніколи не будуть жадати. Спасибі, що вгамували наш голод і вгамували спрагу! Завдяки Тобі ми стали здоровими, завдяки Твоїй жертві ми вільні! Дорогоцінний Агнець, ми не приймаємо те, що Ти зробив для нас, як належне, амінь.
Іоанна 6:35

Дорогий Господь, Ти послав Свого Сина у вигляді хліба живого, що зійшов з небес. Ви обіцяли, що якщо хтось з’їсть цей хліб, він буде жити вічно. Хліб, який Ти дав для життя світу, був Твоєї плоттю. Батько, я безмежно вдячний за жертву, яку Ти приніс. Ти віддав Себе світові та зробив би це знову і знову, навіть якби тільки для того, щоб врятувати мене! Я люблю Тебе, Господь, амінь.
Іоанна 6:51