Молитва про повернення чоловіка. Читайте душевно і з вірою в серці

Нехай знову буде радіти моє серце, яке було зламане. Створіть в кожному з нас нове серце любові один до одного. Амінь.

Молитва про повернення чоловіка

Вірний батько, моя дружина залишила мене, щоб жити з іншою людиною. Заради наших дітей і заради нашого союзу, який повинен показувати відносини між Вами та церквою, я прошу, щоб моя дружина повернулася в нашу сім’ю, повністю віддана довгої та цілеспрямованої відданості мені та нашим дітям.

Нехай знову буде радіти моє серце, яке було зламане. Створіть в кожному з нас нове серце любові один до одного. Амінь.

Молитва, щоб виправити наш шлюб

Бог Надії, наш шлюб розпався з багатьох причин, в тому числі з-за невірності, і ця ситуація здається безнадійною. І все ж, коли Ви на роботі, завжди є привід для надії. Я молюся, щоб Ти виправив наш шлюб. Нехай моя дружина відвернеться від перелюбу і повернеться до мене.

Зцілити наші серця від усіх образ, виправити наші навички взаємин і виправити те, як ми ставимося один до одного. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва про зцілення розбитого серця

Дорогий Батько, Ліфтер моєї голови, зцілить моє серце коли-небудь? Чи зможу я коли-небудь знову довіряти? Мій чоловік зізнався і попросив вибачення, але я відчуваю себе таким відкинутим і злим. Великий Лікар, зціли моє розбите серце і зціли цей шлюб.

Давайте будемо люблячими та уважними один до одного, і нехай мій партнер дійсно відвернеться від перелюбу і буде відданий цьому шлюбу. Створи в нас обох чисте серце. Амінь.

Молитва, щоб відновити наші відносини

Господи, мій Джерело Життя, я ніколи не відчував такої сильної емоційного болю і спустошення, і все ж я дуже хочу, щоб ці відносини відновилися. Я хочу, щоб наш шлюб не просто вижив, а й процвітав, з подоланням зціленням і глибшим рівнем близькості.

Мене зрадили, але допоможіть мені пробачити та допоможіть нам разом шукати взаєморозуміння. Поверни нам радість нашої першої любові. Амінь.