4 молитви співчуття до оточуючих та допомоги їм. Читайте душевно та з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

До навколишніх людей необхідно ставитися з любов'ю та співчуттям. Іноді це важко зробити та пересилити себе. Молитви нижче допоможуть вам у цьому

Молитва про те, щоб співчуття йшло проти норми

Мій праведний Бог, загальна атмосфера у світі сьогодні сповнена ненависті та гніву. Допоможи мені, Господи, не стати жертвою такого мислення. Будь ласка, допоможіть мені протистояти типовій ненависті та гніву суспільства. Натомість дозволь мені дивитися на людей і реагувати на них через призму Твоєї співчутливої любові. Амінь.

Молитва про співчуття, щоб бути вірним свідком

Так, по вірі вам буде!

Ісус, мій Спаситель, легко йти за життям і зосереджуватися лише на тому, що відбувається в моєму найближчому оточенні. Але це не Твоя воля. Багато чого відбувається у цьому світі, і Ви хочете, щоб Ваші діти були залучені та працювали на славу Вашу. Я не був співчутливим свідком для Тебе. Будь ласка, вибачте мені. Благослови мене Своєю любов’ю та співчуттям, щоб я міг бути Твоїм вірним свідком. Амінь.

Молитва про співчутливі дії щодо інших

Люблячи Бога, Ти наказав нам виявляти милосердя та співчуття один до одного. Я приходжу до Тебе по допомогу, тому що вірю, що Ти завжди даєш те, що нам потрібне для виконання Твоєї волі, а також я знаю, що мені не вистачає того, що мені потрібне. Так багато поставлено на карту в цьому втраченому і сповненому муки світі, Господи, я благаю Тебе, будь ласка, дай мені серце, яке буде співчутливим і милосердним стосовно інших. Амінь.

Молитва про відкрите і навчене серце

Господь, благодать і милість, які Ти показував мені, завжди були удосталь. На жаль, я рідко буваю настільки люблячим і добрим стосовно інших людей, як слід. Батьку, я прошу у Тебе прощення за те, що не відповідаю іншим коханням, яке Ти виявив до мене. Багато хто з заблуканих навіть не розуміє, що потребує Твоєї любові, тому доброта Твоїх дітей до них має вирішальне значення. Будь ласка, відкрий моє серце і навчи мене бути співчутливим, щоб донести Твою любов до нужденних. Амінь.