Великий Велесов день: як прочитати молитву, щоб достукатися до небес

Великий Велесов день - день, присвячений Велесу Зимовому. Вся природа ще спить, тому що зима, а Велес ходить-гуляє, весну зазиває.

Молитва на сьогодні:

“Молюсь за себе, за родину, за прощання із зимою. Молюся за урожай, за дари садів, за теплий травень. Нехай природа прокидається, нас радує. Нехай сонечко сходить – ніжно пестить.

Вірую в наступне: якщо людина ближче до природи, природа ближче до людини. Зірки висвітлюють дорогу, сонце гріє, вітерець охолоджує. Життя – казка. Нехай і у мене так буде!

Боже, свято Велеса – найкраще підтвердження того, що все йде своєю чергою і від нас майже не залежить. Я вірую в те, що все буде добре”.

Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як схуднути на 6 кг за 4 тижні без спорту: ТОП-7 простих секретів

Нагадаємо, молитва на вівторок , яка розрахована на людей, які хочуть знайти фізичне здоров’я і душевний спокій.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.