Середа для себе: Молитва на цей особливий день

Людина, яка може на кілька хвилин залишити всі справи, щоб звернутися до Бога, направляє свою енергію в правильне русло.

Молитва на цей особливий день:

«Вірую в єдиного Господа Бога, Всевишнього, Всемогутнього і Доброго.

Схиляю перед тобою, Господь, і перед Богородицею, свою голову, щоб оспівати вам свою святу пісню про те, як я прагну всі потоки своєї душі направити на благі справи.

Відкрий свої ворота усвідомленості і мудрості! Впусти мене до тебе під крило захисту. Хочу відчути твою любов і захистити ангелів-охоронців».

Амінь

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва на вівторок, яку потрібно читати щотижня

Нагадаємо, також є заговори на здоров’я і від семи бід, які бажано читати в обід. Що таке заговори? Їх придумали люди, саме тому їх прийнято вважати народними молитвами.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.