Цю молитву на День Святого Валентина треба читати в ніч з 13 на 14 лютого, щоб знайти любов усього життя

Якщо вам немає з ким провести 14 лютого, то треба скористатися Днем Святого Валентина, щоб вимолити у цього доброго дядечки собі пару. Таку молитву читають лише раз на рік.

Не марно його називають Днем усіх закоханих. У цей день пари дарують одне одному подаруночки й валентинки у вигляді сердечка. Лише в ніч з 13 на 14 лютого самотні люди можуть звернутися до магічного обряду, щоб теж знайти своє кохання.

Задля цього слід правильно звернутися до мученика Валентина, і він обов’язково допоможе, адже є захисником усіх закоханих. Обряд треба зробити рівно о 12 годині ночі з 13 на 14 лютого.

Молитва до Святого Валентина 14 лютого

У кімнаті не повинно бути нікого з людей чи домашніх тварин. Вимкніть електричне світло, відкрийте портьєри, щоб у кімнату линуло місячне світло. Запаліть три червоні свічки, поставлені трикутником.

Користуйтеся виключно сірниками, ніякої запальнички не беріть до рук. Розташуйте свічки так, щоб одна була ближче до вікна, а дві решта – до вас. Прочитайте ці слова не з папірця, а завчені напам’ять:

“О, Святий Валентине! Почуй мої слова і зверни до мене свою ласку. Дякую тобі, що даруєш людям кохання, допомагаєш своєю милістю, з’єднуєш серця до пари. Подаруй і мені особливий дар кохати й бути коханою.

Хочу зазнати радощів, сміху, закоханості. Хочу бути поряд зі своєю половинкою, визначеною мені Богом. Нехай наші серця б’ються в унісон, а душі спорідняться назавжди на цьому світі. Амінь!”

Після цього задуйте свічки й відразу ж лягайте спати. Намагайтеся ні про що не думати, а якомога швидше заснути. На ранок недогарки свічок загорніть у шматочок білої тканини й сховайте якомога далі, щоб ніхто їх не побачив.

Молитва до Святого Валентина 14 лютого

Якщо на вас наведено причину (порчу) чи обітницю безшлюбності, звертання до Святого Валентина буде замало. Так, цей великомученик 14 лютого завжди опускається на землю, щоб допомогти закоханим серцям.

Але і йому не все під силу. Тому на світанку тихенько вийдіть на вулицю, щоб вас ніхто не бачив і не поцікавився, куди йдете. Прямуйте у бік найближчої церкви. Обійдіть будівлю 12 разів. Це має обов’язково допомогти. Тож уже найближчим часом чекайте на цікаве романтичне знайомство.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.