Хто в Тік-Току всіх миліше: найкрасивіші і успішні блогерша молодіжної мережі

Нова молодіжна соціальна мережа ТікТок впевнено завойовує світ, поступово наздоганяючи лідера загальної уваги - Інстаграм. З огляду на той факт, наскільки стрімко зростає аудиторія у майданчика, створеної для коротких відео, цілком можливо, що до кінця року між цими двома гігантами почнеться запекла боротьба за перше місце в рейтингу найбільш популярних соціальних мереж.

А поки ТікТок дарує кожному користувачеві можливість миттєво стати знаменитим, створивши хоча б одне вдале відео – з’являється шанс потрапити в рекомендації і отримати сотні тисяч переглядів – чим активно користується молодь, формуючи свій контент і вивчаючи симпатії глядачів.

Чимало підлітків заробляють на популярності в ТікТоке і вже стали улюбленцями публіки, набравши свою базу шанувальників. Велика частина серед них – юні, красиві і талановиті дівчата. Збирати список головних красунь ТікТока було як мінімум цікаво.

Катя Голишева

Катя Голишева
Катя Голишева

Шістнадцятирічна Катя Голишева може похвалитися не тільки миловидним особою, але і 4,6 мільйонами передплатників – чарівною брюнеткою допомогли зібрати славу відео «вірусні» відео з танцями, які дуже популярні серед тіктокеров. Більшість роликів однотипні, однак зовнішність у дівчини запам’ятовується – це і привертає увагу до профілю. Сама Катя використовує ТікТок як рекламу своїх профілів у інших соцмережах, де контент більш насичений.

Аня Іщук

Аня Іщук
Аня Іщук

У Ані Іщук відео і різноманітні, і життєві, і талановито створені – дівчина хоч і не професійна актриса, але мімікою грає переконливо. Часто зміст роликів засноване на смішних ситуаціях з дівочої життя, або просто за сюжетом підходять під забавний саундтрек. Про особисте життя Ані відомо небагато – лише вік (їй дев’ятнадцять) і що вона живе в Санкт-Петербурзі. За рік на ТікТоке вона вже набрала 4 мільйони передплатників, які в коментарях часто відзначають красу дівчини – вона чимось схожа на знамениту Єлизавету Боярську.

Анастасія Усеева

Анастасія Усеева
Анастасія Усеева

Дівчина – розкішна блогерша з 6 мільйонами передплатників, володарка дивного поєднання темного волосся і світлих очей, а також просто дівчина з ефектною фігурою. Її відео пощастило потрапити не тільки на головну сторінку ТікТока, але і стати рекламним для соцмережі за її рамками – хвиля уваги нахлинула на 18-річну дівчину раптово і зробила її знаменитою за пару днів. Сама Настя живе в Тарко-Сале, захоплюється відео на звичайну тематику (знімає свою рутину і пригоди) і радує передплатників модельною зовнішністю.

Віка Андрієнко

Віка Андрієнко
Віка Андрієнко

Дівчина з Донецька вже зібрала аудиторію з 2 мільйонів передплатників і майже кожен день постить для них нові ролики – публікується матеріал майже завжди «вилітає» в рекомендації, чому кількість підписок на Віку тільки зростає. Сюжети у неї гумористичні, по-своєму чарівні і затишні. Люблять дівчину не тільки за почуття гумору, але і за приємну зовнішність – зокрема, розкішне русяве волосся і карі очі.

Алона

«Кучерявої на всю голову»
«Кучерявої на всю голову»

«Кучерявої на всю голову» назвала себе сама Алона в описі свого профілю на ТікТоке – кучері дівчата і правда завидні, як і жіночна фігура. На переважно музичних роликах дівчина набрала вже 500 тисяч передплатників, але на цьому не зупиняється – вона пробує себе в різних жанрах і типах відео. Живе вона в Росії на два міста: в Пермі і Набережних Челнах.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.