6 речей, які відштовхують від дівчини всіх кавалерів

Без яких елементів щоденного догляду жодна дівчина, якими б не були її риси обличчя, не зможе вважатися привабливою? Чому так важливо стежити за своєю зовнішністю? Нижче - основні складові естетичного, приємного вигляду для кожної дівчини, без яких вже нікуди.

Незважаючи на те, що стандарти краси в кожному суспільстві і епосі відрізняються, в останні 50 років деякі істини вже утвердилися остаточно – вони враховують насамперед базову гігієну і догляд за собою. Немите Середньовіччя безповоротно залишилося позаду.

Що відразу кидається в очі

Перший і найголовніший пункт – чисте, доглянуте волосся. Полоскати його в різних масках кожен день зовсім не обов’язково, але яким би не був модним образ, неслухняні або жирні пасма зруйнують всі. Так що голову потрібно мити регулярно, щоб не довелося виходити на вулицю з «бурульками» у лиця.

немите волосся
Немите волосся

Друга основа приємного враження – хороший запах, найкраще – природний. Для цього потрібно стежити за гігієною і планувати водні процедури так, щоб не з’являлися неприємні «віддушини» поту, бруду і залишків коштів догляду. А ще підібрати хороший, ненав’язливий аромат парфумів, який не викличе страждань у оточуючих в закритому приміщенні.

запах тіла
Запах тіла

«Кущисті» природні брови нині в тренді, але надлишок волосся над переніссям – все ще табу. За формою і видом брів варто стежити, адже вони – одна з найпомітніших частин обличчя, тому будь-яке відхилення від норми буде сильно псувати вигляд. Брови безбарвні або тонкі – підфарбовуйте, занадто кошлаті – підстригайте, а ще навчитеся їх малювати схожими на натуральні.

недоглянуті брови
Недоглянуті брови

Неприємний запах з рота – найшвидший спосіб залишитися без співрозмовників, адже спілкування з такою людиною буде малоприємним заняттям.

Неприємний запах
Неприємний запах з рота

Недоглянуті зуби теж забирають багато очок від загального враження, так що стоматолога варто відвідувати вчасно, а чистити зуби стабільно двічі в день.

Неухоженные зубы
недоглянуті зуби

Нігті – не така помітна частина тіла, але коли вони потрапляють на очі, облізлий манікюр або бруд під пластинами за мить знищує весь шарм дівчини. Базові вимоги до догляду за ними: не гризти, не кусати задирки, підстригати в приємну форму. В ідеалі, звичайно, регулярно робити якісний манікюр і оновлювати його до того, як залишки лаку почнуть жахати оточуючих.

недоглянуті нігті
Недоглянуті нігті

Останній пункт – епіляція там, де вона необхідна. Ніхто не змушує позбуватися від всіх зайвих волосся на тілі круглих рік (хоча бажано), але не голити ноги влітку перед одяганням сукні непристойно. Як мінімум пахви і видима частина ніг повинні бути чистими і гладкими завжди, так і неприємних запах буде з’являтися пізніше.

Неголені ноги - неестетичні
Неголені ноги – неестетичні

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.