Краще нехай смердить потом: 5 ароматів, які не подобаються більшості чоловіків

Як підбирати парфум, і які запахи не переносять чоловіки? Дослідники провели кілька опитувань, де самі хлопці зізнавалися у своїх перевагах.

Для того, щоб залучити в своє життя гідного чоловіка, кожній жінці варто подбати про гармонійний жіночий образ: з почуттям смаку підбирати одяг, доглядати за собою, стежити за манерами і промовою. Тільки ось найбільше уваги дівчат йде не в ту сторону – вони ганяються за модою, хоча на цей момент мало хто з представників «сильної» статі звертає увагу. Куди важливіше аромат жінки, суміш її натурального запаху з витонченими парфумами.

Які парфуми вибрати
Які парфуми вибрати

Духи з запахом їжі

Дивно, але одні з найприємніших в побуті запахів – ванілі, шоколаду, кориці – виявилися на останньому місці серед запропонованих варіантів. Чоловіки аргументували це тим, що такий аромат викликає асоціації з їжею і пробуджує «не той апетит», та й здобну випічку їм найчастіше готували або купували мами. У кімнаті вони таку атмосферу люблять, але ось жіночу сексуальність в їх очах «солодкий» запах вбиває.

Солодкі аромати і запах шоколаду

Жінки, на думку чоловіків, не повинні пахнути як пачка льодяників або коробка цукерок асорті, а особливо – як жуйка.

«Червона Москва» і «Шанель №5»

Друга позиція в чоловічому анти-рейтингу – «вінтажні» духи ще з Радянського Союзу, якими зараз користуються тільки бабусі. Та й іноземні моделі, випущені в минулому столітті, викликають неприємні почуття, адже зазвичай такі духи були насиченими, стійкими, густими. А від сильних запахів, як відомо, починає боліти голова.

Чоловікові не подобаються парфуми
Чоловікові не подобаються парфуми

Тютюн, ефіри, східні прянощі

Почесне третє місце за нелюбові – наполегливі східні мотиви, адже здається, що дівчина просто обсипала себе приправами. Також їм не до душі тютюнова віддушина (це атрибут мужності), чітке відчуття спирту в ароматі і інші запахи, невідповідні стереотипної «жіночності» (хвойні, «морозні», «масляні»).

Духи колишньої подружки

Ще багато хлопців згадали один важливий момент: часто неприязнь викликають духи колишньої, особливо якщо розрив з нею був важким. Вони б спокійно поставилися, якщо нова партнерка поцікавилася б цим питанням раз і перестала користуватися цим ароматом заради відсутності неприємних спогадів.

А що ж їм подобається?

Тепер настав час поговорити про чоловічих «любимчиках». Однозначними фаворитами серед чоловіків виявилися яскраві (за своєю суттю, а не обсягу вилитих на себе духів) аромати: фруктово-квіткових сумішей, горіхові і деревні, кавові.

 "Сучасні

Деяких хлопців збуджують нотки дорогого алкоголю (винні, коньячні запахи), хтось приходить в захват від звичайної «свіжості».

Серед вищезазначених ароматів варто бути обережніше тільки з цитрусовими: все-таки якщо надушитися «мандаринами» перед побаченням, нічого, крім передчуття Нового Року, партнер до вас не зазнає.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.