Одягла сукню навиворіт і стала популярною: історія покупки сукні з інтернет-магазину

Іноді інтернет-покупки кардинально відрізняються від того, що ми очікували. Але не в цьому випадку - невелика помилка дівчини зробила її популярною.

Зовсім не те, що очікувала

Дью Обрі, через карантин і занятість на роботі, вирішила замовити весільну сукню в інтернеті.
Обшукавши безліч онлайн-магазинів, перелопативши сотні варіантів моделей і фасонів, Дью Обрі нарешті знайшла сукню мрії. Але яка була реакція дівчини, коли вона отримала довгоочікувану посилку – вона була в справжньому шоці – сукня була абсолютно не такою, як на фото.

На фотографіях, зроблених Дью, в її сукні були відсутні прикраси, а замість облягаючого корсета з рюшами внизу – безформений дизайн був досить простим. Дівчина написала лист в магазин. «Я дуже засмутилася через зовнішній вигляд сукні і відправила в компанію, з бажанням повернути її, розгніваний (добре, більше схоже на відчайдушний) лист. Я сфотографувала себе в наряді, кажучи їм, що це не схоже на те, що я замовила», – розповіла дівчина.

фото сукні

Справа зовсім не в сукні

Але у відповідь весільний магазин відправив Дью лист з наступним текстом: «Ви одягаєте сукню навиворіт, будь ласка, одягніть його правильно».

Після цього наречена написала на своїй сторінці в Фейсбуці, де визнала свою помилку: «Ймовірно, вони не оцінили моє гнівного листа. Цей пост – найменше, що я могла б зробити, щоб подякувати їм за «виправлення» проблеми (проблема була в мені)».

Дью також пояснила, чому сталася така ситуація. Дівчина розповіла, що через роботу дуже не висипається, це була фінальна тиждень перед весіллям: «Чоловік зашнурував мене і був теж засмучений тим, як це виглядало, в поспіху між роботою, скептицизмом з приводу компанії, перш за все, гнів на замовлення через Інтернет і пандемію в цілому, а також весільний стрес».

Дівчина посміялася над ситуацією і дала майбутнім нареченим пораду: «Попросіть подружок нареченої зав’язати вас, а не чоловіка, і найняти весільних організаторів, особливо якщо це не ваша галузь».

Її пост набрав дуже багато коментарів, дівчині вдалося підняти настрій великій кількості людей: «Так смішно. Це стане спогадом, над яким можна буде сміятися завжди ».

Багато ЗМІ по всьому світу підхопили цю історію. Така ситуація підштовхнула дівчину на створення стипендіальної програми «Любов зсередини».