61-річна жінка полюбила фітнес, і другий раз вийшла заміж (ФОТО)

61-річна пенсіонерка з тілом молодої дівчини мотивує людей. Завдяки фітнесу, вона стала впевненною і вийшла 2-й раз заміж.

Вона не завжди була такою усміхненою і впевненою в собі. Лінда Джагер з Канади в юності була сором’язливою і уникала гучних компаній. Дівчина постійно нервувала, тому майже весь час сиділа вдома.

Життя Лінди нічим не відрізнялося від звичайних домогосподарок. Вона вийшла заміж, народила дітей. Але душевного спокою так і не знайшла. Тільки будучи на пенсії, жінка зрозуміла, що хоче насправді.

Американка захопилася спортом, який проганяв негативні думки. Спочатку жінка займалася в домашніх умовах, а згодом пішла в спортзал. Кілька років старанних тренувань і Лінда стала чемпіонкою Канади. Тепер 61-річна бабуся працює тренером і виступає на конкурсах.

Бабуся-спортсменка
Бабуся-спортсменка

 ""

Фітнес повністю змінив її життя. Завдяки фізичному навантаженні, Лінда змогла уникнути серйозних проблем зі здоров’ям.

Чемпіонка стверджує: «Поки ви спите сім годин на добу, дбаєте про свою шкіру, з’їдаєте досить, щоб живити своє тіло і п’єте достатньо води, все буде в порядку. Звичайно, з віком тіла погіршуються, але людям потрібно працювати в міру своїх можливостей і просто продовжувати рухатися».

 ""

Спорт подарував Лінді не тільки ідеальне і здорове тіло, а й жіноче щастя. Вона вдруге вийшла заміж. Разом з чоловіком вони бігають вранці і займаються у тренажерному залі.

Свадьба
Весілля

 ""

Зараз жінка щаслива як ніколи. Складно повірити, але вона бабуся сімох онуків. Лінда веде блог в Instagram, де мотивує своїх підписників. Вона мріє, щоб кожен зрозумів, як це важливо піклуватися про себе.

Семья
Сім’я

«Я хочу показати людям, особливо тим, кому за 40 або 50 років, що їм не потрібно відмовлятися від своїх цілей у фітнесі. Якщо я зможу спонукати хоча б одну людину піднятися з дивана і піти в спортзал або прогулятися, я буду щаслива», – розповідає 61-річна жінка.

 ""

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.