Модель зі зміїною шкірою: дівчина з рідкісним захворюванням підкорює світ моди і надихає людей (ФОТО)

Яскравий приклад тому, що неідеальність робить нас особливими. Дівчина зі зміїною шкірою стала моделлю.

Американка народилася з рідкісним захворюванням – пластинчастий іхтіоз. Її шкіра нагадує зміїну: тверда і покрита лусочками.

Джейза Гэри
Джейзі Гері

Раніше Джейзі Гері соромилася своєї нетипової зовнішності. Дівчина часто стикалася з критикою, невдачами. На її шляху було багато недоброзичливців, які своїми оцінками змушували її комплексувати.

 ""

Мама Джейзі завжди допомагала впоратися з труднощами. Саме батьківська підтримка і віра в себе відкрили дівчині двері у світ моди і фотооб’єктивів.

Її шкіра дійсно нагадує зміїну. Вона також час від часу «скидає» її. Сухі і тверді шматочки шкіри буквально відвалюються раз на декілька тижнів.

 ""

Джейзі зробила пару фотографій і відправила в різні модельні агентства. Через деякий час дівчину запросили на фотосесію. Американка стала професійною моделлю. Її фотографії опублікувало італійське видання VOGUE.

Девушка со змеиной кожей
Дівчина зі зміїною шкірою

Знімки дівчини зі зміїною шкірою багатьох надихнули. А люди з таким же рідкісним захворюванням перестали соромитися своєї зовнішності, набули впевненості і почали нормально жити.

 ""

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.