Найемоційніші весільні фото 2020 року, зроблені під час пандемії

Ці знімки не схожі на звичайні весільні фотографії. Фотографам вдалося зловити фантастичні моменти.

Одночасно радісно і сумно, коли дивишся на ці весільні фотографії 2020 року. Відчуваєш щастя, адже з’явилася нова сім’я, і зібралися близькі люди. І відчуваєш порожнечу й образу, оскільки пандемія внесла свої правила в життя. І день весілля не став винятком.

Список гостей сам по собі скоротився. Хтось не зміг приїхати і привітав у режимі онлайн, а комусь довелося подумки відправити повідомлення з поздоровленням з білої палати.

Замість щасливих посмішок на обличчі маски. Крім, «дорогі гості, підійміть келихи» з’явилося ще «дотримуйтеся дистанції».

Але, незважаючи на всі правила, заборони, труднощі і стрес, які створив коронавірус, закохані стали чоловіком і дружиною.

Найемоційніші весільні фото 2020 року з усього світу

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

Фото: thisisreportage.com

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.