Найпозитивніший карликовий їжачок з щасливою посмішкою забере ваше серце (ФОТО)

Позитивний і чарівний їжачок підніме вам настрій всього за пару секунд.

Дівчина закохалася з першого погляду, коли побачила африканського карликового їжака пігмея. Він настільки був чарівним, що без посмішки на нього дивитися було неможливо.

З тих пір їжак по імені Рік живе зі своєю господинею Діаною в Україні, швидше за все у Львові. Він, навіть у найбільш невдалий день, з легкістю піднімає настрій. З таким домашнім улюбленцем ніяка депресія не загрожує. А все тому, що він вміє посміхатися і робить це від щирого серця.

Діана не могла намилуватися своїм маленьким другом, тому вирішила поділитися цим щастям з усім світом.

Дівчина почала фотографувати їжачка, а знімки публікувала в мережі. Дивлячись на цього незвичайного вихованця, відразу зрозуміло, що Рік впевнено почуває себе перед камерою. Він із задоволенням позує, як професійна модель.

Ось так знімок за знімком і у карликового їжака з’явився повноцінний профіль в Інстаграм, де у нього вже 83,4 тис. підписників.

 ""

Кожне фото і відео з їжачком набирає тисячі лайків і переглядів. Рік миттєво підніме настрій. Дивіться самі, скільки добра і позитиву випромінює цей крихітний малюк.

Запевняємо, за цей час ви навіть не згадаєте про будь-які проблеми і не зможете стримати посмішку.

Любить смачненьке і прогулянки

 "" ""

Все моє!

 ""

Посмішка на мільйон

 ""

Чарівний у всьому

 ""

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.