Жінка вмовила свого сивого чоловіка пофарбувати волосся, і не прогадала: результат вражає (ФОТО)

Чоловік усього за кілька годин помолодшав на 20 років. А все завдяки дружині, яка вмовила його пофарбувати волосся. Від сивини не залишилося ні сліду.

Марія Дюміна з Санкт-Петербурга познайомилася з майбутнім чоловіком, коли йому було 34 роки. Уже тоді чоловік був повністю сивим і скептично ставився до різних косметичних процедур. Тому довго не наважувався змінити зачіску.

Тільки через дванадцять років Марія, яка володіє салоном краси, все-таки змогла переконати свого чоловіка зафарбувати сивину, і зробити іншу зачіску. За словами Дюміної, чоловік до 27 років був палким брюнетом, але вона його таким ніколи не бачила.

Жена уговорила мужа покрасить волосы
Дружина вмовила чоловіка пофарбувати волосся

Подружжя пішло в барбершоп, а результатом перевтілення любляча дружина поділилася у TikTok. Усього за день відео стало вірусним і набрало близько 1,5 мільйона переглядів.

Завдяки професійному стилісту чоловік кардинально змінився і помолодшав просто на очах. Тепер у нього натуральне русяве волосся і стильна стрижка. До речі, бороду також підстригли і пофарбували.

Стрижка та новий колір волосся так змінили чоловіка, що їм захоплюється не тільки дружина, а й користувачі мережі. Деякі навіть подумали, що це зовсім інша людина. Також знайшлися ті, хто залишився незадоволеним і назвав це несправедливістю.

Результат после окрашивания и стрижки
Результат після фарбування і стрижки

“Жінки: роблять дорогі процедури, ботокс, підтяжки для омолодження. Чоловік: пофарбував волосся – і відразу -30 років”, – обурилися в мережі.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.