Жінка вмовила свого сивого чоловіка пофарбувати волосся, і не прогадала: результат вражає (ФОТО)

Чоловік усього за кілька годин помолодшав на 20 років. А все завдяки дружині, яка вмовила його пофарбувати волосся. Від сивини не залишилося ні сліду.

Марія Дюміна з Санкт-Петербурга познайомилася з майбутнім чоловіком, коли йому було 34 роки. Уже тоді чоловік був повністю сивим і скептично ставився до різних косметичних процедур. Тому довго не наважувався змінити зачіску.

Тільки через дванадцять років Марія, яка володіє салоном краси, все-таки змогла переконати свого чоловіка зафарбувати сивину, і зробити іншу зачіску. За словами Дюміної, чоловік до 27 років був палким брюнетом, але вона його таким ніколи не бачила.

Дружина вмовила чоловіка пофарбувати волосся

Подружжя пішло в барбершоп, а результатом перевтілення любляча дружина поділилася у TikTok. Усього за день відео стало вірусним і набрало близько 1,5 мільйона переглядів.

Завдяки професійному стилісту чоловік кардинально змінився і помолодшав просто на очах. Тепер у нього натуральне русяве волосся і стильна стрижка. До речі, бороду також підстригли і пофарбували.

Стрижка та новий колір волосся так змінили чоловіка, що їм захоплюється не тільки дружина, а й користувачі мережі. Деякі навіть подумали, що це зовсім інша людина. Також знайшлися ті, хто залишився незадоволеним і назвав це несправедливістю.

Результат після фарбування і стрижки

“Жінки: роблять дорогі процедури, ботокс, підтяжки для омолодження. Чоловік: пофарбував волосся – і відразу -30 років”, – обурилися в мережі.