Бродячих собак поселили на автовокзалі: тварин нагодували і зробили їм незвичайні ліжка

Працівники автовокзалу прихистили бездомних тварин. Бродячим собаками зробили ліжка з автомобільних покришок.

Шум і метушня завжди стоїть біля будь-якого автовокзалу. Тільки вони нікуди не поспішають. Бездомні собаки проводжають і зустрічають пасажирів сумними очима. Нікому діла до них немає, адже вони звичайні бродячі тварини.

У цей раз собакам посміхнулася удача. Була холодна погода, накрапав дощ і дув вітер. Чотирилапі бродяги сховалися під козирок автовокзалу, притулилися одне одного і чекали теплого сонячного проміння. Але було так прохолодно, що такі обійми майже не зігрівали.

Добродушні працівники бразильського автовокзалу не залишили тварин у біді. Вони з радістю впустили собак в приміщення. Погодували їх і кожному псу зробили ліжко. Щоб якось створити хвостатим затишок, використовували старі пледи і простирадла, які знайшли в підсобці. Крім цього, каркас для ліжка зробили з автомобільних покришок. Це було ідеальне місце для одиноких собак, щоб відпочити і набратися сил.

Бродячим собаками сделали кровати из автомобильных покрышек
Бродячим собаками зробили ліжка з автомобільних покришок
Теперь собакам не страшен холод и дождь
Тепер собакам не страшний холод і дощ
Счастливый пес
Щасливий пес

Після того холодного, але щасливого дня бездомні собаки знали куди податися. На автовокзалі їх завжди чекали турбота, тепло і добрі люди.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.