Кіт просив м’ясо в магазині, але не їв його: кому тварина носила їжу?

Це був незвичайний покупець. Продавці московських магазинів ще не бачили такого наполегливого кота.

Вусатий приходив і сідав перед вітриною. Кіт дивився на філе і гомілки, і просив дати йому шматочок. У результат його просто вигнали з приміщення.

Через деякий час рудий кіт повернувся у м’ясний магазин. Цього разу йому пощастило більше. Добра жінка, яка там працювала, пригостила м’ясом бездомну тварину. Кіт з радістю прийняв такий подарунок, узяв його в зуби і просто пішов.

На наступний день він знову повернувся в магазин. Така картина тривала сім днів. Добродушна продавщиця помітила, що кіт не їсть м’ясо, а тільки кудись його забирає. Тому вона простежила за котиком. Вона не могла повірити своїм очам, коли побачила всю правду.

Рудий кіт випрошував м’ясо не для себе. Недалеко від магазину лежав інший котик, у якого була зламана лапа. Тому він не міг сам ходити. Кіт цілий тиждень годував свого хворого друга. Завдяки йому, він зміг вижити. Виявляється, тварини вміють дружити по-справжньому. Вони готові пожертвувати собою заради інших.

У кота была сломана лапа
У кота була зламана лапа

Після цього жінка відвезла котика з пораненою лапою до ветеринара, і потім забрала його до себе додому. Скоро і рудого жебрака продавщиця теж прихистила.

У котов появился новый дом
У котів з’явився новий будинок

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.