Реакція близнюків на спів мами розчулила Мережу: “Зворушливо до сліз! Так ангели співають на небесах” (ВІДЕО)

Жінка просто заспівала колискову своїм близнюкам. Зворушлива реакція малюків підкорила Мережу. Відео вже набрало більше одного мільйона переглядів.

Сучасні технології та гаджети спрощують нам життя, але жодна пісня зі смартфона не зрівняється з маминою колисковою. Зараз рідко можна зустріти молоду маму, яка буде сама співати малюкові. Оскільки легше знайти на просторах інтернету пісеньку, включити її дитині, а самій займатися своїми справами. Звичайно, є плюси, але й мінуси ніхто не відміняв.

Колискову придумали не тільки для того, щоб дитина швидше заснула. Через голос налагоджується емоційний зв’язок з малюком. Адже новонародженому конче необхідно чути рідний голос або спів, щоб відчувати любов і безпеку.

Подивіться на цих чудових близнюків, яким мама співає колискову. Реакція дітей розчулила і підкорила мережу. Один з них навіть намагався підспівувати. Відео вже набрало більше 1 млн переглядів і тисячі коментарів.

Комментарии под видео
Коментарі під відео
Комментарии под видео
Коментарі під відео

Пропонуємо і вам насолодитися співом не тільки жінки, а й самих близнюків: відео

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.