Бездомна кішка зігрівала маленьку дитину, яку залишили одну в підвалі: справжня мати (ФОТО)

Завдяки бездомній кішці, яка зігрівала маленьку дитину і кликала на допомогу, хлопчик вижив. У тварини материнські інстинкти виявилися сильнішими, ніж у людей.

Бездомну кішку Машу, яка все життя прожила на вулицях міста Обнінська, знали всі у дворі. Добродушні люди завжди годували тварину, а іноді навіть пускали в хату переночувати, коли було надто холодно.

Ця добра істота довела, що воно здатна на любов, і сміливо може називатися люблячою мамою.

Одного разу 68-річна Ірина, яка добре була знайома з Машею, почула дивні звуки з підвалу. Прислухавшись, жінка почула, як кішка нявкає. Зазвичай тварина тільки мурчала, коли її гладили або годували. А тут, як ніби, кликала на допомогу.

Коли пенсіонерка спустилася у підвал, то була в жаху від побаченого.

Бездомная кошка
Бездомна кішка

На холодній підлозі стояла картонна коробка, в якій лежала Маша і маленька покинута дитина. Бездомна кішка зігрівала немовля своїм теплом, щоб воно вижило.

Ребенка оставили одного в подвале
Дитину залишили в підвалі

Ірина відразу ж викликала швидку, і незабаром малюка забрали медики. Коли хлопчика везли, кішка Маша бігла за машиною і нявкала.

“Вона так хвилювалася, куди ми забираємо малюка! Вона бігла слідом і нявкала. Дуже розумна тварина”, – розповідає водій швидкої допомоги.

Кошка Маша
Кішка Маша

За словами мешканців цього будинку, де знайшли дитину, кішка Маша сиділа кілька годин на одному місці. Немов визирала, коли повернуть її малюка. У кішки прокинувся справжній материнський інстинкт. Судячи з усього сильніший, ніж у рідної матері. Завдяки Маші дитині вже нічого не загрожує.

 ""

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.