Незвичайний домашній вихованець: у кота немає одного ока, і він народився з чотирма вухами (ФОТО)

Перший час на кота по кличці Френкі було боляче дивитися. Щоб врятувати незвичайного вихованця з чотирма вухами, тварині довелося видалити одне око.

Життя приготувало кошеняті багато випробувань, але завдяки дбайливій господині Георгі Андерсон у тварини з’явився шанс бути звичайним домашнім вихованцем.

Котик народився від невідомої кішки в заміському будинку. Господиня цього будинку, яка знайшла незвичайного пухнастика з чотирма вухами, спочатку сама доглядала за твариною, а потім віддала його в притулок.

Працівники притулку відразу помітили, що у хвостатого одне око в критичному стані. Тому його довелося видалити, щоб врятувати життя коту.

Багато хто хоче красивих домашніх вихованців, а тут одне око і чотири вуха. Але, не дивлячись на свої особливості, Френкі все-таки дочекався своєї господині, і у нього з’явилася сім’я.

Чому кошеня народилося з такими вухами, ветеринари не дають однозначної відповіді. Тим більше, що у Френкі цілий букет хвороб. У тварини проблеми з суглобами і не тільки.

“Через прикус його нижні ікла прокололи небо. Коту вже зменшили нижні ікла на кілька міліметрів, щоб полегшити життя. Також потрібно оперувати коліна, щоб стабілізувати суглоби, але я збираю на це гроші”, – розповідає Георгі Андерсон.

 ""

Також жінка каже, що передні маленькі вушка діють, як навушники для великих вух.

Френкі ласкавий, добрий і доброзичливий кіт. Він народився з незвичайною зовнішністю, пережив багато горя, але вартий турботи і звичайного котячого життя.

Як таке чудо природи можна не любити?

Кот с четырьмя ушами
Кот з чотирма вухами

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.