Фотопроєкт Покоління: як виглядають зворушливі знімки бабусь і дідусів з онуками?

Литовський фотограф зробив серію знімків, де позують бабусі, дідусі та онуки. Чутливий фотопроєкт назвали «Покоління».

Дівчина на ім’я Іветта Івенс працює фотографом. Вона родом з Литви, але зараз живе в США. Тому її діти так рідко бачать своїх бабусь і дідусів. Як тільки діти приїжджають до рідних в Литву, вони відразу забувають про все. Люблячі батьки весь час проводять зі своїми онуками.

Одного разу Іветта сфотографувала на пам’ять ці зворушливі зустрічі. Знімки вийшли дуже ніжними, смішними і сумними одночасно. Так і народилася ідея створити фотопроєкт під назвою «Покоління».

Внуки - самые любимые дети
Онуки – найулюбленіші діти

 "" ""

Жінка-фотограф розповідає: «Вони не намагаються позувати або виглядати краще, ніж насправді. Їм все одно, що на них одягнуто. Іноді для фотосесій мами спеціально роблять макіяж і зачіску, надягають ошатне плаття. Такі фотографії теж гарні, але вони не передають всієї щирості моменту».

Іветта представила серії фотографій, над якими вона працювала 3 місяці. Її найулюбленіша картина – сплячий дідусь з онуком і маленьким котиком.

«Це був такий щирий і спокійний момент. Я така щаслива, що опинилася поруч зі своєю камерою», – говорить литовський фотограф.

Ці рідкісні зустрічі на вагу золота. Іветта каже, що батьки рідко бачаться з онуками, тому цінують кожну секунду, коли діти приїжджають до них додому.

Поколения
Покоління

 "" ""

Дівчина впевнена, що тільки бабусі і дідусі зможуть дати малятам ту інформацію і той досвід, який не знайдеш ні в одній книжці. Напевно, це вони відчувають і розуміють інтуїтивно. Тому діти так близькі зі старшим поколінням.

Бабушки и дедушки тоже устают
Бабусі і дідусі теж втомлюються

 "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.