Із зоолога в моделі: пенсіонерка Ольга Кондрашева стала моделлю

Росіянка Ольга Кондрашева мріяла бути популярною, але тільки в пенсійному віці змогла стати моделлю.

Жінка з Росії хотіла стати кінозіркою, але у долі були інші плани. Спочатку Ольга Кондрашева закінчила біологічний факультет МГУ, і здобула професію зоолога. Дівчина 20 років пропрацювала в своєму рідному університеті. Згодом Ольга вийшла заміж і переїхала на Далекий Схід. Там ще 30 років пішло на роботу в Інституті моря.

Кондрашева завжди хотіла зніматися у відомих фільмах. Але молодій дівчині вдавалося тільки стати акторкою масових сцен. Але все-таки їй один раз пощастило. Росіянку зняли для кліпу «Зарядка», який крутили на протязі місяця по телевізору в 6 ранку. На цьому «бурхлива» кінокар’єра закінчилася.

Ольга повернулася в Москву, коли її мама захворіла. Оскільки літній жінці потрібен був догляд. Самій Кондрашевій залишалося пару років до пенсії. Ольга влаштувалася на роботу в реєстратуру однієї з міських поліклінік. Але працювати там було складно і морально важко, тому вона звільнилася через 4 роки.

Одного разу Ольга через подружку-модель познайомилася з Ігорем Гаваром. Чоловік володів модельним агентством для пенсіонерів, яке називається «Oldushka». Ігор запропонував жінці зробити знімки для лукбук. Ользі дуже сподобалася ця ідея, і вона погодилася.

Лукбук (англ. Lookbook) – серія фотографій, що представляють оригінальні образи, створені з дизайнерського одягу і аксесуарів одного або декількох брендів. Образи демонструються переважно на моделях, однак іноді вони можуть бути представлені тільки одягом і аксесуарами. Лукбук повинен бути виконаний в єдиному стилі. Термін також використовується як синонім до поняття «портфоліо», – повідомляє фотостудія Frontpage.

На фотосесії вона трохи нервувала. Жінка не могла налаштуватися і соромилася об’єктива фотокамери. Але потім фотограф включив приємну музику, і майбутня модель розслабилася і стала впевненою. Знімки вийшли шикарними.

Бабушка-модель
Бабуся-модель
Зрелая российская модель
Зріла російська модель

 ""

Далі фотосесія за фотосесією і Кондрашева Ольга з зоолога перетворилася в справжню модель. Жінка брала участь в телевізійній передачі «Модный приговор», в показах, її фото публікують в глянцевих журналах.

Ольга Кондрашева и Андрей Малахов
Ольга Кондрашева і Андрій Малахов
Модель 70+
Модель 70+

 ""

Вона так часто ходить на шпильках, що для невпевненості немає часу. Але все-таки вік дає про себе знати. Як не як, а вже за 70. Після чергової зйомки зрілій моделі потрібен час, щоб відновиться. Але це зовсім не лякає її, а навпаки додає життєвих сил. В одному інтерв’ю Ольга Кондрашева розповіла: «Важливо, щоб в житті людини була творчість. Просто жити – їсти, спати, гуляти – нудно. Від цього опускаються руки, і пропадає бажання жити. Треба до останнього шукати цей момент творчості і жити з інтересом! ».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.