Син пішов на пенсію, щоб доглядати за хворою мамою

Цій жінці пощастило, що у неї такий турботливий син. Заради матері він пожертвував роботою слідчого.

Колись вона його носила на руках, а тепер прийшла його черга. Син приніс свою хвору матір в медичний центр в Тайвані. Чоловік на ім’я Тінг Цу-чі укутав свою найулюбленішу жінку в шматок тканини. Він носив її, як звичайні мами маленьких немовлят. Невідомий автор виставив це фото в Інтернет, і про цю зворушливу любов сина до мами заговорив весь світ.

У пенсіонерки була зламана нога, тому її син придумав такий незвичайний спосіб пересування для неї. Тінг розповідає: «Моїй мамі було б абсолютно некомфортно сидіти в інвалідному візку з ушкодженою ногою. Тому я прийняв рішення носити її таким чином. Мені це не важко дається. Я радий полегшити їй біль, тим більше що мені так зручніше».

Безпорадна жінка мала також хворе серце і страждала від гіпертонії. Крім сина, у неї нікого не було. Її чоловік помер ще кілька років тому. Тому всі надії були тільки на люблячого Тінга.

Чоловік заради матері завчасно вийшов на пенсію. До цього він працював слідчим. Його колишні колеги говорять, що Тінг завжди дбав про свою матір. Він був добрим і відданим їй.

Незважаючи на те, що у жінки багато хвороб і проблем, вона щаслива мати. Адже це справжня благодать мати такого дбайливого і гарного сина. Потрібно було докласти багато зусиль, щоб виховати такого чоловіка.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.