Кіт-інвалід майстерно володіє язиком і любить позувати (Фото)

Цього кота не слухаються лапки. Але у нього є інші переваги, які роблять його унікальним.

З народження тварина частково паралізована. У кота по кличці Рексі проблеми із задніми лапками. Тому домашній вихованець не такий, як усі. Але це зовсім не заважає йому грати і бути справжнім грайливим котом.

Кот-инвалид
Кот-інвалід
Обаятельный кот по кличке Рекси
Привабливий кіт по кличці Рексі

Рексі тільки починає жити. Вихованцеві тільки три роки, і він має унікальну здатність. Він майстерно володіє своїм язиком. Кіт з легкістю привертає до себе увагу. Він любить позувати і спеціально показує язика на камеру.

 "" "" ""

У його арсеналі багато смішних поз. У кота активна міміка, якої він професійно користується. Незважаючи на свою інвалідність, у Рексі багато енергії. Тварина показує, що навіть з такими обставинами можна жити, і навіть дуже весело і щасливо. Цей кіт доводить, що до будь-яких проблем можна пристосуватися. Беріть приклад з тварини і ніколи не опускайте руки, навіть якщо вони не слухаються вас.

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.