Авто мрії: батько приготував несподіваний сюрприз для дочки

Батько зробив дочці дивовижний сюрприз. Дівчинка хотіла «чотири колеса», а отримала два.

Багато хто хотів би купити власний автомобіль. А коли його тобі ще просто дарують, то це один з найбажаніших подарунків. Батько пообіцяв доньці, що він готує їй сюрприз після закінчення навчання.

Дівчинка успішно склала іспити, потім отримала права. Не вистачало тільки красивої машини, щоб з подружками в університет на парі їздити. Але чоловік виявився ще тим фантазером.

Ось той самий день настав. Сюрприз чекав у дворі. Інтрига була божевільною. Батько зав’язав дочці очі, і вони пішли «відкривати» подарунок. Дівчинка була в шоці, коли зняла пов’язку. Невже у неї дійсно тепер буде своя машина?

Так званий «автомобіль» чоловік накрив брезентом, який насправді нагадував спортивну машину. Дочка, звичайно, зраділа. Вона ще не бачила що саме там, а вже емоції переповнювали. Але тямущий батько дуже любив гумор, і він знав, що його маленька дівчинка все зрозуміє. Що ж там було дивіться самі, цю реакцію неможливо передати.

Як бачимо, дівчинку чекала не машина, а електричний мопед. Це, звичайно, не те, чого вона хотіла. Але дочка із задоволенням прийняла подарунок, і оцінила татів сюрприз. Тепер у майбутньої студентки є власне засіб пересування.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.