Суміш хаскі і пітбуля: як виглядають цуценята після схрещування двох порід?

Вони такі різні, але закохалися. Собака породи хаскі і пес пітбуль були сусідами. Незабаром у них з'явилися цуценята.

Одного разу господиня хаскі полінувалася вигуляти собаку і відпустила її погуляти у двір одну. Дівчина абсолютно не переживала, адже навколо будинку стояв високий паркан.

Нічого не могло трапитися, але сталося. Сусід-пітбуль вирив підкоп, і відкрив собі вхід в чуже подвір’я. Там і зустрілася ця закохана парочка. Власниця хаскі застала тварин зненацька, але було вже пізно щось робити або комусь заважати.

Через деякий час у собак з’явилися милі діти. Вони були такі крихітні, що не було зрозуміло на кого схожі. А коли незвичайні цуценята підросли, картина трохи прояснилася. Але все рівно складно визначити, якої породи там більше, пітбуля чи хаскі? Зрозуміло одне, на світ з’явилися дуже кумедні і красиві цуценята.

Щенки после скрещивания двух пород
Цуценята після схрещування двох порід

Господар пітбуля захоплювався дітками свого пса. Для цуценят легко знайшлися господарі. Як виявилося, це дуже модно схрещувати різні породи собак. Взагалі, з суміші пітбуля і хаскі вийшов справжній твір мистецтва.

 "" "" "" "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.