Як виглядає пес, у якого зістригли майже 2 кг шерсті? (Фото)

Це пес по кличці Арло. Собаці тільки два роки, і від нього відмовилися господарі.

Тварина була настільки запущено, що через зайву шерсть майже нічого не бачило. Тому вихованець Арло не міг пройти повз дерева, і часто врізався в стіни.

Лохматый пес Арло
Пес Арло

Собака потрапила в притулок для бездомних тварин Battersea Dogs & Cats Home. Там і сталося неймовірне перевтілення. На стрижку для Арло пішло дві години. Три майстри зістригли 1,8 кілограма шерсті. Також тварину помили. Після таких «процедур краси» пес став зовсім іншим.

Пес после стрижки
Пес після стрижки
У животного добрые глаза
У тварини добрі очі

 "" ""

Виявилося, що під шерстю ховалася прекрасна собака з добрими очима. Тепер Арло не кошлате чудовисько, і він чекає нових господарів.

Пес Арло став не тільки красивим, тепер тварині легше пересуватися. Усе видно і нічого не заважає.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.