Дівчинка з синдромом Дауна стала зіркою

Лікарі рекомендували залишити дівчинку з синдромом Дауна, так як у неї були ще інші проблеми зі здоров'ям. Але одна медсестра змогла змінити її долю.

Кеннеді Гарсія народилася з синдром Дауна. Крім цього, у дівчинки була лейкемія. Також у неї не трималася голова, так як був деформований хребет. Через такі проблеми зі здоров’ям, лікарі рекомендували мамі залишити дитину в пологовому будинку. Жінка на ім’я Рене Гарсія зустріла в лікарні медсестру, яка все змінила.

Медпрацівник переконала маму хворого малюка, що такі діти можуть нормально жити. Але для цього потрібно віра і терпіння. Завдяки підтримці медсестри, Рене залишила доньку.

Жінці було нелегко. Та й самій Кеннеді не позаздрити. У 2 роки їй одягли шолом і металевий нашийник. Так як у дитини хворий хребет, це пристосування фіксувало кістки. Дівчинка росла, але взагалі не рухалася. Усе що вона могла робити, це лежати.

Кеннеді постійно дивилася відео, де дівчатка гарно танцюють. Вона відразу пішла на танці, коли почала ходити. Там дівчинка зрозуміла, що зовнішність не має значення. Головне, як ти рухаєшся, як відчуваєш ритм.

Танцовщица
Танцівниця

Зараз дівчинці з синдромом Дауна тільки 15 років, а вона вже успішна. Вона буквально живе танцями. У неї щільний графік. Вона працює в KMR Diversity і Dream Talent Management. Кеннеді літає в Нью-Йорк і Голлівуд на танцювальні кастинги, на різні телевізійні шоу. У неї багато знайомств і фотосесій.

Кеннеди Гарсия
Кеннеді Гарсія

 "" ""

Мама Рене розповідає, що її дочка звичайний підліток. Вона не така, як прогнозували лікарі. Кеннеді типова дівчинка, яку цікавлять соціальні мережі і хлопці. У неї навіть є залицяльник Метью, який працює моделлю і захоплюється акторською майстерністю. До речі, у нього теж синдром Дауна. Але це ніяк не впливає на його життя.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.