Історія близнят, які народилися, тримаючись за руки (Фото)

Ці дівчатка близнючки, і вони народилися, тримаючи один одного за руку.

Новонароджені дівчатка Дженна і Джилліан здивували весь світ. Сестрички з’явилися на світ, тримаючись за ручки. Різниця між близнюками пару секунд.

Мама дівчаток Сара з радістю згадує: «Коли я це побачила, моє серце розтануло. А у мого чоловіка були сльози на очах. Навіть персонал лікарні був зворушений».

Дети держатся за руки
Діти тримаються за руки

 ""

Сестрички підросли, але залишилися такими ж близькими, як в той день. Щаслива мама розповідає, що серед дочок існує сильний зв’язок. Малятка не можуть один без одного. Дівчата і зараз часто тримаються за руки. Якщо спробувати їх розлучити або щось робити з кожною з них окремо, вони починають ридати, – говорить Сара.

Сестрички-близняшки
Сестрички-близнючки
Сестры Дженна и Джиллиан
Сестри Дженна і Джилліан

Відомо, що близнюки відчувають один одного. Навіть коли вони виростають і живуть окремо, цей зв’язок не пропадає. Але щоб діти при народженні трималися за руки, то це велика рідкість.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.