Бездомний чоловік віддав всі гроші на ремонт чужої машини

Цей бездомний - справжня людина. У нього майже нічого немає. І при цьому він все віддав, щоб допомогти незнайомій жінці.

У чоловіка немає дому, він живе в наметі. І він точно знає, як це вирішувати проблеми самотужки без підтримки. Його звуть Ренді Хет. Він понад двадцять років живе на вулиці, у нього немає постійного місця проживання. Але це не заважає йому залишатися «людиною». Гроші чоловік заробляє своїми руками. Він виготовляє хрестики.

Мужчина изготовляет крестики
Чоловік виготовляє хрестики
перекл. с анг. "Крестики ручной работы. Бог благословил"
перекл. з анг. “Хрестики ручної роботи. Бог благословив”

Більшість не чекає допомоги від таких людей. Але якось Ренді допоміг жінці, яка пробила колесо на машині. Бездомний старий віддав усі гроші, які у нього були. Ренді Хет розумів, що відчуває самотня дівчина. Тому він пожертвував своїми заощадженнями на заміну шини.

 ""

Про добряка Ренді дізналися багато хто. Хлопець на ім’я Скотт Лендрі дізнався про цю історію, і розповів про неї в Інтернеті. Через деякий час добрі люди зібрали для бездомного чоловіка гроші та продукти. Йому зняли номер у готелі на п’ять днів. Він так був радий, що зможе поспати на чистому і м’якому ліжку. Також йому пообіцяли, що допоможуть знайти житло.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.