Нам потрібні всі: вагітна дівчина відмовилася від порад лікарів

Молода дівчина чекала трійнят, але лікарі поставили перед складним вибором.

Для молодої сім’ї це була важка вагітність. Хлоя і Роан Дастан чекали дівчаток-трійнят. Але на двадцять восьмому тижні лікарі повідомили страшну новину.

Життя однієї дитини було під загрозою. Тому батькам поставили непростий вибір: жити будуть тільки дві дівчинки або всі три з’являтися завчасно з незрозумілими наслідками. Така «пропозиція» ніяк не порадувало подружжя. Вони з упевненістю відповіли: «Ми не будемо вибирати з наших дітей, нам потрібні всі!».

Незабаром на світ з’явилися довгоочікувані три дівчинки. Одна з них важила 600 грам, тому 22-річна Хлоя кілька тижнів провела в лікарні.

Девочка родилась весом 600 г
Дівчинка народилася вагою 600 г

Через деякий час маму з дітьми виписали, і вони поїхали додому. Усі дівчатка вижили, незважаючи на те, що припускали медики.

Девушка родила тройняшек
Дівчина народила трійнят

Удома чекав їх тато з синами. Виявляється, у Хлої і Роана були вже діти. Тому сестричок чекали троє братів.

Дети
Діти

 ""

Дівчина виховує шістьох дітей, і веде блог про сім’ю, який назвала «Хлоя і фасолинки». Вона дуже щаслива, що вони з чоловіком тоді пішли проти медицини, і зберегли життя своїм маленьким дівчаткам.

Мама гуляет с детьми
Мама гуляє з дітьми
Братья и сестры
Брати і сестри

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.