Небайдужа мама зробила особливий подарунок усім пасажирам

Мама 4-х місячної дитини перед польотом роздала всім пасажирам маленький пакетик з дуже важливою інформацією і приємними речами.

Ця історія трапилася на рейсі Сеул-Сан-Франциско, і розтопила навіть кам’яні серця. Летіти цілих десять години над Тихим океаном. А це зовсім нелегко, коли тебе оточує понад 200 незнайомців. Але цей політ виявився особливим.

Майже всі пасажири на своїх місцях, і тут одна жінка встає. Мама на руках з маленькою дитиною повільно обходить весь салон. Кожному мандрівникові вона дарує якийсь маленький пакетик, і мовчки йде далі.

Мама с ребенком
Мама з дитиною

Про це дізналися багато хто. Люди почали фотографувати і публікувати в Фейсбуці. Виявилося, молода мама роздавала маленький презент. У пакетику були беруші, цукерки і записка «від немовляти».

Записка от малыша
Записка від малюка

У записці було сказано:

«Привіт, мене звуть Джунво і мені 4 місяці. Сьогодні я лечу в Америку з мамою і бабусею, щоб побачитися з дядьком. Я трохи нервую, оскільки це перший політ в моєму житті. Якщо я почну плакати або шуміти, це не зі зла. Я постараюся вести себе спокійно, але обіцяти точно не можу. Вибачте будь ласка. Тому моя мама приготувала для вас подарунок. Там є цукерки і беруші. Будь ласка, скористайтеся цим, коли я буду шуміти. Приємного польоту. Спасибі вам».

Конфеты и беруши для пассажиров
Цукерки та беруші для пасажирів

Напевно, кожен оцінив такий благородний вчинок мами. Адже мало хто з батьків турбується за комфорт оточуючих. Цю жінку заповажав кожен пасажир, а маленька дитина весь політ була спокійною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.