Дівчинка народилася без рук, але навчилася сама їсти і мити посуд (Відео)

Через те що дівчинка народилася без рук, її рідна мати відмовилася від дитини. Тому Василина потрапила в дитячий будинок.

Дітей з інвалідністю рідко забирають з притулку. Не кожен готовий взяти на себе таку відповідальність. Але для цієї особливої дівчинки сім’я знайшлася.

 "" ""

Василину усиновила сімейна пара Ельміра і Кріс з Москви. Дівчинка потрапила до позитивних і добрих людей. Малятко виявилася дуже самостійним. Василина ногами може робити все. Вона і їсть, і малює, домашнього вихованця гладить і навіть миє посуд. Дитина так легко пристосувалася до своєї особливості, що навіть чайну ложку може взяти пальчиками на ногах або почистити банан.

Девочка без рук моет посуду
Дівчинка без рук миє посуд

 ""

Батьки до усиновлення Василини вже мали рідного сина і одного прийомного. Тому вони точно знали, на що йдуть. До речі, прийомний Денис теж народився з інвалідністю. У хлопчика немає ніг, і відсутні кисті рук. Але у нього є протези, які дозволяють навіть фізичні вправи робити.

 ""

Мама незвичайних дітей викладає фотографії та відео в Інтернет. Жінка дуже пишається своїми самостійними малюками. Незважаючи на відсутність кінцівок, вони живуть, як звичайні діти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.